top of page

Klinik profil

profil billiede.jpg

 

Klinikken er startet i 2009 i privaten i Ribe, og efter flytning til Randers i efteråret 2020 hedder klinikken i dag Akupunktur Klinik Kronjylland

Klinikken er medlem af Praktiserende Akupunktører, som i dag er Danmarks førende brancheforening indenfor akupunktur, med høje krav til uddannelse og efteruddannelse samt patientsikkerhed.

Klinikken er RAB godkendt klinik i Akupunktur.

RAB betyder Registreret Alternativ Behandler, og betegnelsen må kun bruges af dem, der opfylder de uddannelses krav der er  fastsat i samarbejde mellem Styrelsen for Patientsikkerhed og behandlernes brancheorganisationer,  i mit tilfælde praktiserende akupunktører.
 

For dig som klient betyder RAB godkendelse også, at du kan få tilskud fra Sygesikringen Danmark, samt de fleste sundhedsforsikringer.

Som tilføjelser til uddannelserne er jeg også uddannet Posturolog, Øreakupunktør og Myorefleksterapeut.

I klinikken arbejder jeg dagligt med mange forskellige problem stillinger hos mine patienter:


Det er især smerte problematikker som nakkestivhed, hovedpiner, smerter i ryg, skuldre, arme og ben, fordøjelses problemer, myggestik, allergier, menstruations problemer, hælsporer, svimmelhed, eftervirkninger efter hjernerystelser, operationer og nye knæ og hofter, piskesmæld, kramper i benene, og meget mere.
 

Når jeg behandler vælger jeg behandlings formen fra hvilke udfordringer patienten kommer med, og kombinerer ofte de forskellige behandlingsformer, da jeg har erfaring i at de giver de bedste resultater. 


Jeg giver mig god tid, og jeg starter første behandling med en samtale om de problemer patienten kommer med, og jeg har stor fokus på at finde frem til årsagen til problemerne, og sammen med patienten tilrettelægger jeg en plan for behandlingen. 


Naturligvis behandles alle henvendelser med fortrolighed og tavshedspligt, og jeg sætter en stor ære i at være omhyggelig og grundig i mine behandlinger, og du vil opleve at blive taget alvorlig.

bottom of page